Een eitje is altijd een fijne start van de ochtend vinden wij. Met dit recept heb je gelijk een goede bodem in tha pocket. Of beter gezegd ‘in the basket’. Dit ontbijt combineert ei met champignon, spekjes en zoete aardappel. Niet zo’n vroege vogel? Maak tijdens je avondmaaltijd wat extra zoete aardappel en bewaar het in een luchtdicht trommeltje in de koelkast. Zo kun je supersnel genieten van dit eggs in a basket ontbijt.
Een ei is super veelzijdig. Je kan er van alles mee maken, zowel zoet als hartig. Ben je wel een beetje uitgekeken op je omelet, banaan-ei pannenkoek of uitsmijter? Deze Eggs in a basket zijn een aangename afwisseling. Officieel is dit recept een gebakken ei in een boterham met een gat erin… waar dus weer dat ei inzit… Dat dus. Eigenwijs als we zijn, gebruikten we het idee en maakten we er een volwaardige maaltijd van. Door de zoete aardappel en de spekjes stiekem nog lekkerder dan de officiële versie
Dit ontbijtje leent zich overigens ook goed als post-workout.
Enjoy!
Liefs,
Maaike
Geplaatst op 24 februari 2017 door lovefitfood