Eetdagboek van fitgirl Sofie

Vorige week was het een doorsnee week… dus ideaal om mijn eetschema eens op papier te zetten. Ik probeer zoveel mogelijk afwisseling te brengen in mijn eetpatroon, toch merk ik dat ik vaak naar hetzelfde grijp. Dit vooral ’s morgens en ’s middags omdat ik op die momenten niet veel tijd heb om iets uitgebreid in elkaar te flansen. We maak ik alles zelf, ook mijn salades tijdens de lunch. Kant-en-klare salades bevatten namelijk vaak veel lege calorieën.

Benieuwd naar wat ik eet? Lezen maar dan.

Maandag

Ochtend: 125gr Alpro natuur yoghurt, 125gr (= 1 bakje) frambozen, 60 gr Hi Lo cereals vanille amandel smaak en twee mokken groene thee met verse munt

Tussendoor : 7 kerstomaten

Middag: vandaag hebben we een Nieuwjaarslunch op het werk. Ik had een vegan menu samengesteld en elke collega moest één gerechtje maken. Het was een heus vegan buffet! Party party in my mouthy mouthy :D Ik nam wat proevertjes van alles: er was o.a. een Marokkaanse bulgur salade, verse pompoensoep met kokos, vegan lasagne, bananenbrood, dadelcake, pistachesalade, wraps met kikkererwten mango blokjes en avocado spread, rauwkost à volonté,… met andere woorden een buffet naar mijn hart . Ik drink hierbij 2 glazen water.

Lees verder op www.followfitgirl.com

Geplaatst op 25 januari 2017 door followfitgirls