Toen Jessica vroeg of ik een eetdagboekje bij wilde houden en dat wilde delen vond ik dat gelijk heel leuk! Mensen denken vaak dat ik helemaal healthy, vegan, suikervrij, glutenvrij etc. etc. eet omdat we by LIMA voor een groot deel op deze manier koken. Maar ik ben van mening dat een goede balans het belangrijkste is; met gezond eten maar ook met bijvoorbeeld het gebruik van dierlijke producten. Ja... ik eet dus niet volledig vegan, glutenvrij, suikervrij en altijd healthy.
Tot voor kort werkte ik gemiddeld 90 uur per week en was mijn eetpatroon alles behalve regelmatig. Zo bestond mijn ontbijt en lunch vaak uit restjes tijdens het voorbereiden van gerechten (lees; plakje kaas hier, halve banaan daar en tussendoor nog even proeven hoe mijn nieuwe taart smaakt). Ik nam geen tijd om even rustig te zitten en ontbijt of lunch voor mezelf te maken en avondeten gebeurde pas tegen de tijd dat we helemaal klaar waren met werken, vaak rond 22 uur 's avonds.
Intussen heb ik hier iets meer regelmaat in kunnen vinden, zowel met werken als eetmomenten. Sinds kort hoef ik op donderdagen en vrijdagochtend niet meer zelf in de keuken te werken, wat fijn is zodat ik een hele dag tijd heb om me te richten op o.a. de administratie en het maken van taarten voor het weekend.
Lees verder op www.eatrunlove.nl
Geplaatst op 29 februari 2016 door eatrunlove