07:30 – Ontbijt: 1 groot stuk volkorenbrood, de helft met pindakaas, banaan en cacaonibs en de andere helft met agavesiroop en banaan. Daarnaast 5 eetlepels amandelyoghurt met zelfgemaakte granola en een handje blauwe bessen.
11:30 – Tussendoor: Twee grote wortels.
12:30 – Lunch: Havermoutpap met appel, kaneel en twee dadels in stukjes. Deze havermoutpap maak ik met ongeveer 250 ml cashewmelk, 50 gram havermout en 1 lepel volkoren Brinta.
15:30 – Tussendoor:Een halve komkommer.
17:30 – Diner: Zuurkool ovenschotel met gevulde paprika (gevuld met vegan kip en cherry tomaatjes) & een zelfgemaakt stoofpeertje.
20:45 – Tussendoor: 1x een maiswafel belegd met pindakaas en cacaonibs en 1 maiswafel met pompoenhummus.
Lees verder op www.followfitgirls.com
Geplaatst op 18 december 2018 door followfitgirls