Easy: Biefstuk tagliata met rucola en parmezaan

Ik vind deze saladetijd echt heerlijk. Zodra het kwik stijgt heb ik voldoende aan een licht en fris maaltje. Terwijl ik in de herfst en winter snak naar koolhydraten en goed gevulde schotels en soepen. Mocht je nou wel een grote eter zijn, serveer er dan gerust brood bij, of rooster wat aardappeltjes met rozemarijn in de oven. Allemaal lekker!

Wat heeft Annika weer een mooie foto gemaakt he? Echt hoor, ze is zo goed in foodstyling en -fotografie. De grap is dat ze hier helemaal geen opleiding voor heeft gedaan, ze heeft het zichzelf allemaal aangeleerd. Creativiteit heb je nodig. En dat zit in ons bloed. Als kind haalden we regelmatig alle knutselspullen uit de kast. Ik denk toch dat het daar begint. Daar hoef je niet voor naar school, dat zit gewoon in je, of niet. Ik ben in ieder geval heel blij met haar als zus, maar zeker ook als blogpartner. Zij vult mij echt aan en samen vormen we een topteam. Wie had dat ooit gedacht, toen wij als pubers altijd ruzie hadden? Ik in ieder geval niet.

Genoeg gepraat, over naar het recept voor deze biefstuk tagliata. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 15 juni 2018 door UitPaulinesKeuken