Easy: aspergesoep met peterselie olie

Ik serveer mijn aspergesoep deze keer met peterselie olie. Dat geeft een lekkere kick in deze soep. Eigenlijk is deze peterselie olie overal lekker bij. Je kan het op een broodje smeren, in een salade verwerken of eten met een stukje vis of kip. Ik maakte deze aspergesoep tijdens de laatste kookdag. Toevallig staat er vandaag weer eentje gepland. Annika en ik koken op zo’n dag ongeveer 8 recepten. Ik kook alles en Annika zet alles op de foto. Dat werkt echt heel fijn. Voordat Annika onderdeel van Uit Pauline’s keuken was, kookte ik iedere dag wat anders en zette ik dat ook meteen op de foto. Dat was eigenlijk best onhandig. Mijn huis was altijd een chaos en we aten iedere dag koud eten haha. Nee dan hebben we het nu beter geregeld.

Wat we maken op de kookdag, verdelen we onderling. Het voordeel is dat je dan de rest van de week niet meer hoeft te koken. Zo lunchte ik de dag erna met deze lekkere soep en een stukje flatbread pizza. Dat laatste recept hebben jullie nog van mij tegoed. Maar deze aspergesoep kan je nu alvast maken.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 11 mei 2018 door UitPaulinesKeuken