Brood, je kunt me er voor wakker maken. Er gaat niks boven een verse boterham met een knapperige korst en lekker beleg. Ik vind salades ontzettend lekker, maar het merendeel van mijn lunches bestaat toch wel uit brood. Gewoon een doodnormale volkoren boterham met vers beleg. Ik raak er goed vol van en het biedt voor mij de perfecte combinatie van voedingswaarden. Becel daagde me uit om aan de slag te gaan met lekkere creaties voor broodbeleg. Nu moet ik bekennen dat ik vrijwel altijd een standaard riedeltje van broodbeleg heb die goed binnen mijn voedingspatroon past, maar met de nieuwe Becel producten wist ik wel direct raad. Het zijn drie margarine producten waar extra olieën aan toe zijn gevoegd; Becel met walnootolie, met kokos- en amandelolie en avocado- en limoenolie. En dan vraag je je af, proef je dit dan ook? Jazeker, ik vind ze verrassend lekker.
Iedere dag eet ik ongeveer drie boterhammen, het varieert wel eens met wat ik verder nog ga eten, maar dit is wel meestal de basis. Op mijn bordje ligt in ieder geval altijd kipfilet, een ei en rauwkost. Omdat dit soms wel wat saai is, wissel ik dit af met bijvoorbeeld geitenkaas, hummus of rookvlees. Het liefst sluit ik af met een zoete boterham waarbij pure hagelslag favoriet is, maar hee dat doe ik ook niet elke dag. In de zomer vind ik aardbeien trouwens ook fantastisch. Omdat ik zo kan genieten van mijn boterhammen, leek het mij leuk mijn broodbeleg met jullie te delen als inspiratie voor jullie eigen boterham. Samen met de nieuwe Becel met walnoot, met kokos en met avocado zorgt dit namelijk voor heerlijke combinaties.
Lees verder op www.eatrunlove.nl
Geplaatst op 08 juni 2017 door eatrunlove