Vroeger toen mijn moeder nog dagelijks voor me kookte was ik gek op draadjesvlees. Gek genoeg eet ik het tegenwoordig bijna nooit. Als ik stoofvlees klaarmaak ga ik liever voor een stoofpotje zoals de Bouef Bourguignon, mijn stoofpotje met wortel en champignons of bijvoorbeeld dit recept dat ik met tagliatelle at. Zonde, want een goed stukje draadjesvlees kan zo lekker zijn.
Daarom ging ik met de echte draadjesvlees aan de slag. Het kost wat tijd, maar dan heb je wel wat. Ik vind het fijn om er een gevulde jus bij te eten, daarom heb ik naast een uitje ook champignons mee laten sudderen. Voor de binding gebruik ik het liefst ontbijtkoek.
Als je deze winter nog geen draadjesvlees hebt gegeten moet je echt met dit recept aan de slag. Zeker nu het nog winter is, is het zo lekker. Van huis uit eet ik de draadjesvlees met rode kool, maar je kunt natuurlijk ook voor iets anders gaan.
Lees verder op www.BrendaKookt.nl
Geplaatst op 06 oktober 2017 door BrendaKookt