De lekkerste chocolade muffins

Chocolade muffins. Die kunnen altijd toch? Maar dan wel glutenvrij en lactosevrij, zodat ik er geen buikpijn van krijg. Dan zit je met deze muffins goed! Ze bevatten ook nog eens geen noten, heel fijn als je een notenallergie hebt.

Soms heb ik gewoon zin om iets te bakken, voor de ontspanning in de keuken bezig zijn. Fijn! Al eet ik zelf even geen eieren, ik vind het toch leuk om er iets lekkers mee te maken. Zo ook vanavond; mijn vriend was op voedseljacht in huis, kwam tot de conclusie dat er niet echt iets voor hem bij zat en ik kreeg op dat moment ineens zin om iets te bakken. 1 + 1 = 2, dus ik dook de keuken in.

Een kleine 40 minuten later kwamen deze chocolade muffins uit de oven. Heel goed gelukt!

Ingrediënten

  • Kokosmeel - ¼ cup (60 ml)
  • Cacaopoeder - ¼ cup (60 ml)
  • Bakpoeder - ½ tl
  • Eieren - 5, groot
  • Kokosolie - ¼ cup (60 ml), vloeibaar
  • Kokosmelk - ¼ cup
  • Honing - 1 el
  • Dadels - 4 stuks, ontpit en klein gesneden
  • Gedroogde Abrikozen - 4 stuks, klein gesneden

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 21 augustus 2017 door eetpaleo