Blog

De juiste lichaamsverzorging is kiezen voor jezelf

Gaat het om de buitenkant dan weten we precies wat we moeten doen: Als een idioot werken aan die killerbody om aankomende zomer in een bikini te kunnen paraderen. Maar na zo’n keiharde workout is je lichaam ook echt wel toe aan ontspanning. Hoe geef jij jezelf de beste lichaamsverzorging?

Zorgen is kiezen voor jezelf

Het is belangrijk voor jezelf te zorgen, dat weten we inmiddels allemaal. Toch doen we dit niet optimaal. Lichaamsverzorging is letten op je voeding, het hebben van een gezonde mindset wat betreft het zelfvertrouwen, ‘cause you gotta own it! Maar het is bijvoorbeeld ook toe te laten dat je ontspant. Kiezen voor ontspannen is namelijk kiezen voor jezelf. Gun jezelf dat moment rust.

Wat is ontspanning voor jou?

Iedereen heeft een andere definitie van ontspanning. Voor de een is het zweten in de sauna of lekker stomen in een heerlijke stoombad. De ander gaat weer een uur hardlopen en is voldaan. Ook is yoga bij velen in het dagelijks leven niet meer weg te denken. De zorg voor je lichaam gaat dieper dan alleen de buitenkant en is voor iedereen anders. Zorg voor jezelf en kom erachter wat jouw ultieme ontspanning geeft voor een complete lichaamsverzorging.

De brandstof waar je naar op zoek bent

Natuurlijk wil je ook dat je van binnenuit de verzorging krijgt om je optimaal te voelen. Kiezen voor jezelf is jezelf namelijk gunnen dat je het beste uit jezelf haalt. En dat kan met Blissfuel. Blissfuel is een voedingssupplement dat je volledig oplaadt. Het verbetert je concentratievermogen en geeft je de verzorging die je van binnenuit nodig hebt.

Skip een workout en ga naar de sauna

Au naturel liggen in een snikhete ruimte… Niet iedereen voelt zich even vrij tijdens een bezoekje aan de sauna. Maar als je een moment voor jezelf wilt is de sauna echt geen slechte keuze, zelfs als een killer workout jouw manier van ontspanning is. De hoge temperaturen zorgen er namelijk voor dat je hartslag flink gaat stijgen.

Naakt vrees? Get over it!

Serieus! Het sneller kloppen van de hartslag tijdens een hete-sauna-moment is namelijk vergelijkbaar met een workout sessie (echt waar!). Ook zorgt het verlagen van de bloeddruk ervoor dat je er een prachtige huid op na houdt. In alle opzichten is een bezoekje aan de sauna dus een aanrader om jezelf eens goed te verwennen. Uhm.. dan toch maar over je naakt vrees heen.

De juiste verzorgingsproducten

Na een spa moment is het fijn om je lichaam met de juiste producten te verzorgen. Maar welke producten werken het beste voor jouw huidtype? En hoe kom je daar achter? Door je aan te melden voor dé online beauty-cursus worden al je vragen over lichaamsverzorging beantwoordt. Je gaat jezelf op een andere manier leren kennen. Door alle ins en outs uit het beauty-vak te leren weet jij straks wat jouw huid nodig heeft om te stralen.

Kiezen voor de juiste lichaamsverzorging is kiezen voor jezelf. Wil jij er op je best uitzien? Dat kan! Word je eigen beauty expert en meld je hier aan voor de online beauty-training.