Dagboek - Werken tussen kerst en oud & nieuw

Voor kerst was ik een weekje vrij maar dat betekende dat ik tussen kerst en Oud & Nieuw gewoon moest werken. Gelukkig waren het maar 2,5 dag en die waren heel druk dus vlogen voorbij! In december vind ik het toch altijd lastig om een goede balans te houden met alle chocolade, oliebollen en etentjes. Ik probeer dan mijn hoofdmaaltijden goed in te richtend, maar ben verder wel iets losser. Prima oplossing zo toch? Kijk mee in de laatste dagen van 2017!

Donderdag – de lekkerste oliebollen van Nederland

Ik beging de dag met één van mijn nieuwe favorieten: een smoothie met banaan, havermout, espresso en eiwitpoeder. Deze drink ik op bij de enorm mooie bos bloemen die ik van mijn moeder met kerst kreeg. Als ik dit typ is het maandag en jammer genoeg is er vanmorgen een bloem geknakt. Nu zullen ze dus niet lang meer staan. Rond half 9 ben ik op werk, vandaag heb ik maar één project waar ik volle focus op heb en gelukkig gaat dat heel goed doordat er echt niemand op kantoor is en ik ook niet telefonisch of per mail word gestoord. Heerlijk! Net als ik een stukje vruchtenbrood van patisserie Kuyt op heb, worden de zogenaamde lekkerste oliebollen van Nederland gebracht aldus AD. Ik vond hem heel eerlijk gezegd niet te eten en gooi de helft weg. Ook eet ik in de ochtend nog 2 mandarijnen. Met als gevolg dat ik tijdens de lunch eigenlijk niet zoveel trek heb. Ik eet tomatensoep en pastasalade en het broodje wat je links op de foto ziet, eet ik niet eens op

Lees verder op www.eatrunlove.nl

Geplaatst op 04 januari 2018 door eatrunlove