
Is dit gezond? Ja dat blijft lastig. Het is een bonbon gemaakt van hele pure ingrediënten. Maar ook deze pure ingrediënten bevatten calorieën en (natuurlijke) suikers. Ook al is het helemaal natuurlijk en ook al heb ik chocola met 72% cacao gebruikt. Dus het is nog steeds niet verstandig om ze allemaal achterelkaar op te eten. Maar het is in ieder geval beter voor je dan een punt appeltaart met slagroom. En in dit geval is het ook echt lekker. Net als die punt appeltaart, die moet je jezelf ook gunnen. Het gaat allemaal om de balans.
Alle broeken zijn te klein Die balans is bij mij een beetje zoek trouwens. Qua eten dan. Ik doe mijn best maar kom op de een of andere manier te vaak in de gelegenheid om iets zoets te eten. Daar kan ik zelf natuurlijk helemaal niks aan doen, dat overkomt mij gewoon. Haha. Nee zonder gekheid ik moet wel even weer een beetje opletten. Ik heb laatst een hele stapel broeken de deur uit gedaan, allemaal te klein. Dat ik dan bij Zara shop, helpt ook niet echt, want daar is alles te klein. Ik vind het prima dat ik wat ben aangekomen, maar het moet wel gezond blijven. Dus even weer terug naar mijn regime van alleen suiker in het weekend. En ja daar vallen deze dadels met pindakaas ook onder. Het is dan wel geen geraffineerde suiker, maar het blijft gewoon zoet. En gewoon heel lekker, probeer het zelf maar.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 26 september 2018 door UitPaulinesKeuken