
Momenteel bevinden we ons weer een periode waarin we veel oosters geïnspireerde gerechten eten. Zo ook deze curry met bloemkool en kikkererwten. Super makkelijk om te maken want je gooit gewoon alle ingrediënten in een pan en wacht 20 minuten. Dit soort gerechten houd ik van, helemaal als ik een drukke dag heb gehad. Niet te veel nadenken en toch lekker eten.
Voor 4 personen:
- 400 gram bloemkool
- blikje kikkererwten (uitlekgewicht 265 gram)
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 5 gram verse gember
- 2 tl garam masala
- 2 tl koriander
- 1 tl komijn
- 1 tl kurkuma
- 1 tl zout
- 2 blikken tomatenblokjes
- 1 blik kokosmelk (light)
- 250 gram rijst
- koriander
Snijd de ui, knoflook en gember fijn en fruit deze in een wokpan met wat wokolie. Snijd ondertussen ook de bloemkool in kleine roosjes.
Lees verder op www.eatrunlove.nl
Geplaatst op 22 maart 2017 door eatrunlove