
De combinatie van knapperig brood, zachte geitenkaas en verse vijgen is heerlijk. Om het extra lekker te maken voeg ik een klein beetje warme appelstroop toe. Dit gaat heel goed samen met de frisse smaak van geitenkaas. Ik gebruik de Rinse appelstroop van Hero. Deze is lekker friszoet. Wist je dat er 200 gr appels per 100 gr appelstroop ingaan? Doordat ik het kort verwarm wordt het iets vloeibaarder en kan je het gemakkelijk over de crostini’s verdelen. Is weer eens wat anders dan de standaard Balsamico azijn.
Wil je de crostini’s liever warm serveren? Beleg de crostini’s dan voor het bakken met de geitenkaas en de vijgen (zonder de appelstroop). Bak ze vervolgens in 5 – 7 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven op 200 graden. Drizzle vervolgens de warme appelstroop er overheen en serveer ze meteen.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 20 december 2017 door UitPaulinesKeuken