Crispy zaden crackers


Ik kreeg laatst de vraag of ik wist of er glutenvrij en koolhydraat-arme bestaan. Toen ben ik gaan kijken voor een leuk recept om ze zelf te maken. Ik kwam een recept tegen met lijnzaad, die heb ik toen gemaakt. Dit was een recept van Voedzaam en makkelijk. Nu dacht ik je kan vast ook met chiazaad deze heerlijke crackers maken. Ja zeker kan dat, het werkt eigenlijk een beetje hetzelfde als met lijnzaad. Ze zijn heerlijk knapperig waar ik erg van houd. Lekker als gezond tussendoortje of als lunch met bijvoorbeeld avocado, eitje en wat rucola.

Ga jij ze ook proberen?

Ingrediƫnten

- 125 gram chiazaad
- 50 gram pompoenpitten
- 50 gram zonnebloempitten
- 30 gram sesamzaad
- 200 ml water
- Snufje zeezout

Lees verder op www.boostyourhealth.nl

Geplaatst op 29 april 2017 door boostyourhealth