
Al jaren fan Ik heb een enorme stapel in de woonkamer liggen. En die stapel mag ook niet weg. Verschillende jaargangen delicious. magazine, een blad wat mij al jaren inspireert. Met creatieve en verrassende recepten, prachtige foto’s, leuke achtergrond verhalen over bijvoorbeeld koffie of kaas en food updates die je op de hoogte houden van wat hot and happening is. Van uitdagend tot simpel en snel en van oer-Hollands tot ver over de grens. Als het maar “elke dag lekker is”. Dat is delicious.
Met een twist Goed wat is het idee? Ik kook iedere maand een recept uit delicious. magazine en verzin daarop mijn eigen twist. Deze twist vind je ook terug in het magazine. Deze courgettesoep wordt oorspronkelijk geserveerd met Parmezaanse kaas en gemarineerde courgette. Ook lekker! Ik bedacht een frisse zomerversie met citroenroom en warmgerookte zalm. De mootjes zalm haal je bij de visboer en geven een heerlijke smokey smaak aan de soep. Houd je niet van vis?, dan zou je deze soep ook kunnen garneren met knapperig gebakken pancetta of een versgemaakte kruidenolie. Lekker variëren, dat is nou precies wat ik zo leuk vind aan koken. Met een simpele twist zet je al snel een heel ander gerecht op tafel.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 27 juli 2018 door UitPaulinesKeuken