Courgette spaghetti met tomaat, mozzarella en pesto

De laatste tijd voel ik me wel eens een student door de manier waarop ik soms leef. Ik ben altijd onderweg en niet vaak thuis. Vaak ben ik voor werk in het buitenland, dan kom ik terug en heb ik etentjes gepland en dan kan het zomaar voorkomen dat ik weken niet kook. Niet vaak koken betekent ook dat ik niet zoveel verse dingen in huis heb. Als ik dan een keer thuis werk en ik wil lunchen, lag er vroeger altijd wel een leftover van de avond ervoor; iets wat ik zelf gemaakt had. Nu ben ik vaak aangewezen op een cracker met pindakaas en sambal haha. Ook lekker, maar toch net even anders.

Ik merk ook dat als ik dan ‘moet’ koken, ik er niet altijd zin in heb. Wow, heb ik het echt gezegd? Ik ben gek op eten en koken was altijd een van mijn grootste hobby’s, maar ik ben er gewoon soms even uit. Vroeger snapte ik nooit dat mensen geen zin hadden om te koken, maar nu kan ik daar zeker in komen. Niks aan de hand voor Goodfoodlove overigens, ik blijf jullie voorzien van lekkere inspiratie op het gebied van eten, drinken, reizen en andere dingen die het leven leuker maken.

Lees verder op www.goodfoodlove.com

Geplaatst op 10 juli 2017 door goodfoodlove