De coronacrisis heeft één aantoonbaar voordeel: iedereen is de afgelopen tijd meer gaan koken, hoezee. Ook merk ik dat vooral één van mijn kookboeken veel besteld wordt: Slim koken zonder pakjes & zakjes. Het ideale corona-kookboek. Want juist met dit boek maak je elke dag heerlijke gerechten van álles wat je in huis hebt.
Het boek gaat uit van 20 verschillende seizoensgroenten, die elk hun eigen hoofdstuk hebben gekregen. Wat kun je allemaal doen met een pompoen, of een bloemkool, of bietjes? Maar ook: wat doe je met die halve spitskool die overbleef van dat ene recept? En hoe kun je dat kliekje van gisteren transformeren tot een nieuw gerecht? Zo schotelt het boek je een oneindige voorraad mogelijkheden voor, van het ene recept rol je vanzelf in het andere.
Koken met een systeem, dat ik maar meteen de methode Koken met Karin heb genoemd. En wat is dat dan?
• Elke dag lekker eten
• Volop variëren met verse seizoensgroente
• Optimaal gebruikmaken van wat je in huis hebt
• Zo min mogelijk boodschappen doen
• Niks weggooien
• Uiteraard zónder pakjes of zakjes
Lees verder op www.kokenmetkarin.nl
Geplaatst op 16 november 2020 door KokenmetKarin