Coquilles met currypuree en kaaskletskop

Zoals wel vaker kocht ik een paar hoofdingrediënten (coquille en pastinaak in dit geval), waarna ik thuis aan de slag ging om er iets lekkers mee te maken. Coquille is simpel. Het vlees is zo puur, zacht en zoet dat je ze echt alleen maar even in roomboter kort hoeft aan te bakken met een snuf peper en zout. De pastinaak was een ander verhaal. Omdat er geen zetmeel in pastinaak zit zoals in aardappel kun je hier een super gladde puree mee maken, maar ik vond hem wel een beetje smakeloos. Ik keek, ik zocht en ik vond.. currypasta! Een nieuwe smaakcombi is geboren. Meeeeeega lekker. Voor een zoutje maakt ik kaas kletskoppen van parmezaanse kaas voor erop en veel meer had dit gerecht niet nodig. Met dit voorgerecht maak jij dikke vrienden met Kerst.

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 28 november 2018 door beaufood