Cobbler met framboos en granaatappelpitjes

De cobbler maak je in een ovenschaal. Ook de afmeting van de ovenschaal luistert niet zo nauw. Als je maar een flinke laag fruit kunt maken en een flinke deegdeksel er op. Voor het fruit gebruik je gewoon diepvriesfruit. In dit recept frambozen. Maar je kunt natuurlijk ook bramen, bosbessen of welk fruit je dan ook wilt proberen gebruiken. Je laat de frambozen eerst wel ontdooien. Daarna schep je wat suiker door de frambozen en wat granaatappelpitjes. Je maakt het beslag voor op het fruit. En schept het er gewoon op. Dan zet je de cobbler voor ongeveer 40-50 minuutjes in de oven.

Zie je gemakkelijker kan bijna niet. Warm is de cobbler het lekkerste! Zelf maak ik hem binnenkort nog een keertje met peer! Lijkt me ook heerlijk en in plaats van koud op te eten (want hij moest natuurlijk eerst op de foto) eet ik hem dan ook lekker warm! Nog een leuk idee, je kunt ook eenpersoons cobblers maken! Zo gedaan, ieder zijn eigen bakje en dan een bolletje ijs er op!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 10 oktober 2018 door UitPaulinesKeuken