Het maken van een club sandwich is heel simpel. Het is eigenlijk een dubbel belegde boterham met daarop al je favo ingrediƫnten. Ik vind het zelf lekker als het brood getoast is, maar je kunt dit ook gewoon zacht houden. Als basis gebruikte ik een bieslook roomkaas. Je kan dit kant en klaar kopen of zelf maken door wat vers gehakte bieslook te mengen met naturel roomkaas. Lekker fris in combinatie met de zalm. Ik voegde nog wat veldsla, avocado, rode ui, komkommer en natuurlijk de zalm toe en klaar was de lunch. Een feestje op je bord, maar stiekem heel gemakkelijk om te maken.
In plaats van zalm kan je ook een club veg maken met gegrilde groentes zoals paprika, courgette en aubergine. Daarvan staat ook een receptje in mijn nieuwste boek Feel Good Food. Ik gebruik dan in plaats van gewoon brood, flatbread. Ook een aanrader.
Lees verder op www.UitPaulineskeuken.nl
Geplaatst op 19 oktober 2017 door UitPaulinesKeuken