Chocolate chip-espresso koekjes


Chocolate chip-espresso koekjes

Heerlijk chewy van binnen en lekker knapperig van binnen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de koffie in de koekjes. Chocola en koffie blijft een geweldige combinatie, ook in een koekje! Door de koekjes te garneren met pure chocolade nádat ze net uit de over komen, smelten deze een beetje op/in de koekjes. Dat maakt ze nog lekkerder.

De koekjes zijn niet perse heel gezond nee, maar wel zelf gebakken en ontzettend lekker. Blijft beter dan een pak koekjes uit de supermarkt leeg eten, toch? In deze koekjes zit sowieso minder boter en suiker én gemaakt met speltmeel.

Deze koekjes zijn ontzettend makkelijk om te maken. Het enige lastige is om ze te laten afkoelen 😉

Dit heb je nodig (10 á 12 koekjes)

300 gram speltmeel
80 gram roomboter
50 ml havermelk (of andere plantaardige melk)
2 shots espresso
optioneel: 4 druppeltjes vanille

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 14 oktober 2019 door feelgoodbyfood