Chocoladetaartje met de Magimix Cook Expert

De afgelopen weken heb ik de Magimix Cook Expert getest. Ik maakte onder andere dit heerlijke chocoladetaartje, gemaakt van amandelmeel, pure chocolade en kokosmelk. Deze gezonde variant is glutenvrij.

Met de Cook Expert kun je eerst de chocolade laten smelten, vervolgens alle ingrediënten mengen tot een beslag en daarna voorzichtig de noten door het beslag mengen, allemaal in één kom! Het resultaat is een heerlijk luchtig taartje. Vervolgens kun je de kom automatisch laten reinigen met het programma ‘spoelen’. Zo wordt bakken wel heel makkelijk..

Dit heb je nodig (1 klein taartje)
taartvorm (diameter 16 cm)
100 gram amandelmeel
120 ml kokosmelk
2 eieren
reep 100 gram pure chocolade
2 el kokossnippers
1 tl bakpoeder
1 tl vanille
snuf zout
1 el havermoutvlokken (topping)
optioneel: 2 el cacaobibs of/en 2 handjes walnoten voor door het beslag

Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl

Geplaatst op 11 november 2016 door feelgoodbyfood