Chocolade havermoutkoeken

Omdat ik afgelopen zondag gespijbeld heb met Zondag Bakdag heb ik vandaag als goedmakertje een HEEL lekker, gezond en super easy koekjesrecept voor je. Deze chocolade havermoutkoeken zijn vrij van gluten en gezoet met stroop van dadels. Eigenlijk zijn er twee zoetmakers die ik standaard in de keuken heb: honing en dadelstroop. Dadelstroop kocht ik altijd bij de natuurwinkel maar lang leve de gezonde voeding trend (geloof mij, deze trend gaat nooooit meer over), want tegenwoordig koop je deze lekkere stroop gewoon bij de Appie voor een leuk prijsje. Geweldig in koekjes, fantastisch over pannenkoeken en heerlijk door je yoghurt. Kortom: moeite waard om een grote pot aan te schaffen.

Zoals ik al zei zijn deze koekjes super makkelijk te maken en het enige wat je nodig hebt is een kom, een lepel, stukje bakpapier en een oven. En de ingrediƫnten natuurlijk. Eet de havermoutkoeken als tussendoortje, bij de koffie of verkruimel er eentje bij het ontbijt over je yoghurt met fruit. Jummm!

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 27 juli 2017 door beaufood