Chocolade dadelcake

Hoi lieve lezer! Op dit moment lig ik met mijn billen op de stranden van Bali. Hoogstwaarschijnlijk met een kokosnoot in mijn hand én mijn camera want ik ga alle heerlijke foodspots en toffe restaurantjes die ik tegenkom voor jullie vastleggen. Ben je van plan om binnenkort naar Bali te gaan? Houd Beaufood dan zeker in de gaten!

Hieronder vind je een recept van een van mijn lieve collega foodies. Ik laat jullie natuurlijk niet zonder lekkere en gezonde recepten zitter terwijl ik op vakantie ben. Suzanne heeft een heerlijke foodblog vol gezonde en veelal vegetarische recepten. Daarnaast is ze net als ik op cakes en koekjes en ik ben daarom súper blij dat ze haar chocolade dadelcake recept hier deelt :D

Suzanne: Terwijl Bo geniet van een heerlijke vakantie op Bali deel ik vandaag een recept voor een heerlijke chocolade dadelcake met jullie. Dit recept is een van de allereerste recepten op mijn blog Puur Suzanne en is nog steeds favoriet bij mij thuis. Deze chocolade dadelcake is zoals de naam al zegt gezoet met dadels, verder heb je echt geen suiker nodig. De basis van deze cake zijn amandelen en dadels. Er is verder geen meel gebruikt en hij is daarom glutenvrij. Oooh deze cake is zó lekker bij de koffie of thee, maar is ook erg lekker als toetje met ijs en wat aardbeien. Ik maak deze cake meestal in cakevorm maar je kan het ook maken in muffinvormpjes. Je hebt dan 8 muffinvormpjes nodig. Je kunt de cake prima invriezen maar meestal is de cake hier na 3 dagen op..

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 15 mei 2017 door beaufood