
Yumm.. deze chocolade pannenkoeken zijn echt heerlijk! En het mooie is ze zijn ook nog eens gezond! Ze zijn namelijk gemaakt van boekweitmeel.
Het eten van boekweit heeft veel voordelen zo laat het je bloedsuikerspiegel niet stijgen, is het rijk aan vitamine B, magnesium, koper, kalium, fosfor, flavonoïden en antioxidanten en bevat het veel plantaardige eiwitten. Daarnaast is boekweit glutenvrij en is het dus geschikt voor mensen met een allergie.
Deze pannenkoeken zijn lekker als ontbijt, lunch en ze kunnen ook heel goed met het diner geserveerd worden.
Tip: Bak het dubbele recept en bewaar ze in de vriezer.
Dit heb je nodig:
– 100gr boekweitmeel
– 300ml amandelmelk
– 2el pure cacao poeder
– 1 ei
– Theelepel bakpoeder
– Kokosolie (om in te bakken)
– Handje Blauwe bessen (diepvries)
– Handje frambozen (diepvries)
– Agave siroop (na smaak)
– Handje zonnebloempitten
Lees verder op www.boostyourhealth.nl
Geplaatst op 24 oktober 2016 door boostyourhealth