
Wie had dit nu gedacht een fantastische nazomer. Vandaag tikt de thermometer de 31 graden aan. Zou het echt gebeuren? De aardappel-groente-vlees maaltijd mag terug de kast in. De barbecue gaat gewoon aan, zolang het nog kan. Zeker nu ik weer normaal wil eten, neem ik natuurlijk ook groente van de barbecue. Door mijn vakantie is deze champignon spies met Italiaanse kruiden vanzelf ontstaan.
Ik probeer het vakantiegevoel zolang mogelijk vast te houden. Dit jaar lukt dit aardig. Zo heb ik vandaag een een super relaxte werkdag. Ik heb om 10:00 uur afgesproken met 3 collega’s op het strand. En nee, wij gaan niet liggen zonnen. Er staat een tof nieuw project op de planning en dit wordt uitgebreid besproken. Iets waar wij in ieder geval heel blij van worden en jullie vast ook.
Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl
Geplaatst op 25 augustus 2016 door linda