Dit keer vond het diner plaats in restaurant Metro City Kitchen in Utrecht. Voor een vier-gangen diner betaal je een vaste prijs a €39,-. De gerechten worden tegelijkertijd uitgeserveerd en voorafgaand aan ieder gerecht vertelt Jean Carlo waarom hij je dit gerecht laat proeven en waar zijn inspiratie vandaan komt. Ik vond dit een leuke touch aan de avond. Het enige nadeel is dat het best pittig is om zoveel gasten tegelijkertijd te voorzien van hetzelfde gerecht en dat het soms wat lang duurt. Maar oefening baart kunst!
Het menu is geïnspireerd op Lima, de hoofdstad van Peru. We eten ceviche van zeebaars met tijgermelk, zoete aardappel en canchita, een tussengerecht van dun gesneden biefstuk met chimichurrie en het hoofdgerecht is aji de pollo: kip met aji de gallina saus, aardappel en zwarte olijven. De laatste gang is een dessert, waarover Jean Carlo zegt:
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 13 december 2019 door beaufood