Een nieuwe toevoeging voor je pasta-repertoire: casarecce pasta met groene saus. Deze smaakvolle pasta is super origineel en weer eens wat anders dan die standaard pasta pesto! Serveer de casarecce pasta (een soort opgerolde pastavorm, tegenwoordig te koop bij grote supermarkten) met de groene saus, romige KALTBACH Creamy, knapperige broccoli, verse spinazie en geroosterde amandelen.
Tip: wil je liever een vegetarisch gerecht? Geen probleem, laat gewoon het spek achterwege en kies voor plantaardige spekreepjes, of je favoriete paddenstoelen.
Deze casarecce pasta met groene saus wordt extra pittig en romig met KALTBACH Creamy. Deze halfzachte kaas uit Zwitserland wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk en grot-gerijpt in Kaltbach. Herkenbaar aan z’n natuurlijke zwart-bruine korst. Zó lekker! Voor dit gerecht raspen we de kaas – dit kun je het beste op een blokrasp doen, als hij net uit de koelkast komt.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 27 september 2023 door UitPaulinesKeuken