Houd je net als ik ook zo van carrot cake? Dan vind je deze smeuïge wafels met wortel, rozijnen en yoghurt vast ook heel lekker, want ze hebben dezelfde smaak en zelfs een beetje dezelfde structuur. Het beslag heb je zo gemaakt, giet deze in je wafelijzer en klaar is je ontbijtje. En je hebt meteen een portie groenten binnen door de wortels.
Ook heel lekker als toetje met een lepel yoghurt of zelfs een bolletje ijs.
olijfolie of boter (om de wafelijzer in te vetten)
125 gram volkoren speltmeel
25 gram amandelmeel
100 ml plantaardige melk
100 gram wortels
2 eieren
1 theelepel bakpoeder
1 eetlepel koekkruiden (of kaneel)
optioneel: 50 gram rozijnen
Sinaasappel yoghurt
3 eetlepels yoghurt
zest en sap van een kwart sinaasappel
walnoten
Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl
Geplaatst op 19 maart 2020 door feelgoodbyfood