Dit keer geen carrot cake/taart, maar carrot cake koekjes met walnoten! De koekjes hebben dezelfde heerlijke smaak als worteltaart, zijn knapperig van buiten en smeuïg van binnen. De perfecte koekjes om te bakken op een herfstachtig dag met een grote kop thee of koffie. En wat dacht je van de heerlijke geur van kaneel en gember uit de oven…
De carrot cake koekjes zijn makkelijk om te maken en zitten binnen een half uurtje in de oven. Ze zijn gemaakt van een combinatie van bloem en havermeel, maar je kunt ook alleen bloem gebruiken. Ook lekker met rozijnen of pecannoten in plaats van walnoten.
100 gram bloem
100 gram havermeel (vermalen havermout)
100 gram wortels
30 á 40 gram gehakte rauwe walnoten
50 gram donkere basterdsuiker
80 gram boter (kamertemperatuur)
1 ei
1 theelepel bakpoeder
3 theelepels kaneelpoeder
1 theelepel gemberpoeder
snuf zout
Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl
Geplaatst op 05 oktober 2020 door feelgoodbyfood