Carpaccio met pestodressing

In menig restaurant staat de good old carpaccio op de kaart. Bij velen is carpaccio dan ook erg in trek, menig vriendin van mij besteld dit standaard in een restaurant. Het is lekker en bijna altijd goed.

Zelf houd ik van een carpaccio met body. Naast het vlees en een blaadje rucola mag er wel wat meer op zitten. Ik heb eens een carpaccio in een restaurant besteld waarbij ik letterlijk alleen de plakjes vlees kreeg geserveerd met 3 kappertjes en 2 blaadjes rucola erop. Schandalig, het was echt niet lekker. Er zat zelfs geen dressing op.

Mijn carpaccio bestaat uit goed vlees (liefst van de slager) met goede ingrediƫnten. Snippers oude kaas, semi-zongedroogde tomaatjes en geroosterde pijnboompitjes. Al mogen kappertjes wat mij betreft ook niet ontbreken. En mijn geheime ingrediƫnt? Dat is de zelfgemaakte pestodressing, dat maakt mijn carpaccio helemaal af.

Lees verder op www.BrendaKookt.nl

Geplaatst op 05 september 2017 door BrendaKookt