Caprese plaattaart

Zoals je wellicht gemerkt hebt, zijn wij enorm fan van plaattaarten. Waarom eigenlijk? Nou omdat het zo ontzettend makkelijk om te maken is, je eindeloos kunt variƫren en het gewoon heel erg lekker is. Heb je deze plaattaarten bijvoorbeeld al gezien? Of je nu een Mexicaanse twist er aan geeft, een Italiaanse of lekker Hollands met asperges, een plaattaart is altijd goed. Je kunt het als lunch eten of als diner. Ik maak er dan vaak nog een lekkere salade bij. Ik gebruik altijd een rol vers bladerdeeg. Het enige wat je hoeft te doen is het bladerdeeg te beleggen met lekkere, verse ingrediƫnten, daarna even de oven in en klaar is je maaltijd. Daarnaast is het de ideale restjesverwerker. Heb je nog wat mozzarella en ham in de koelkast liggen? Hup, op de plaattaart. Of nog wat paprika en tomaat? Kan ook op de plaattaart. Superhandig en zo hoef je geen eten te verspillen.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 15 juni 2019 door UitPaulinesKeuken