Lekker een zoete aardappel recept. Dit buddha bowl recept staat in 20 minuten bij jou op tafel. Een super simpel vegetarisch recept voor een doordeweekse avond. Je kunt deze vegetarische buddha bowl ook nog eens heel gemakkelijk aanvullen met alle groenten die jij lekker vindt, of restjes groenten die nog in de koelkast liggen. Lekker nowaste! En wanneer je er een vegan buddha bowl van wilt maken ruil je de knoflooksaus in voor een vegan saus. Voor deze bowl gebruikten wij gestoomde quinoa, die kun je of bij de rijst en quinoaproducten vinden of in het peulvruchtenschap. Het zijn blikjes of zakjes met daarin gestoomde of gekookte quinoa. Daar hoef je dus zelf helemaal niets meer aan te doen. Wanneer je wilt kun je het eventueel opwarmen, maar dat vonden wij niet nodig. Daarom ben je ook zo lekker snel klaar met dit recept. Je hoeft alleen de zoete aardappelblokjes rondom bruin te bakken en de kidneybonen op te warmen. De combinatie van de zoete aardappelblokjes met knoflooksaus is helemaal fantastisch! Onze favoriet is die uit het versvak bij alle tapashapjes. Maar gebruik vooral wat je zelf lekker vindt. Om de buddha bowl met zoete aardappel lekker kleurrijk te maken serveer je hem met super dunne reepjes rode kool, plakjes komkommer en plakjes radijs.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 10 maart 2021 door UitPaulinesKeuken