
Als ik echt, écht zou moeten kiezen, dan is de Italiaanse keuken mijn favoriet. Nu vind ik bijzonder veel dingen lekker, maar van Italiaanse gerechten maakt mijn hart altijd een sprongetje. Of het nu de ingrediënten zijn, de bereidingswijze of de kruiden, ik vind het gewoon altijd méga lekker.
Van vakanties naar Italië word ik dan ook intens gelukkig. Wat lekkere antipasti, een goed bord pasta, huisgemaakte tiramisu en een kopje Lavazza koffie toe. Droom je al weg? Niet lang geleden vertelde ik jullie over een toffe take-way BBQ, en over de receptjes die Marijn (van Nadia & Merijns souk) daarbij bedacht. Naast de heerlijke spiezen van aubergine, zit er ook een receptje voor bruschetta bij. Ah, Italiaans! En zoooo lekker.
Bruschetta kan je in principe mega simpel maken: een stukje brood even roosteren, wat tomatenblokjes in olie erop en voor de kleur wat basilicum. Hartstikke lekker, maar wanneer je er net even wat meer van maakt heb je er ook nog meer plezier van. Je kunt het natuurlijk maken op de BBQ (in de tuin of in het park), maar mocht het wat minder lekker weer zijn kan je ook gewoon gebruik maken van de grillpan. Enjoy!
Lees verder op www.goodfoodlove.com
Geplaatst op 08 augustus 2017 door goodfoodlove