
‘Met peper en zuur’, dat is hoe ik mijn broodje kip bij de Surinamer bestel. Ik vind dat toch ZO lekker, zo’n broodje. Sowieso zijn rijk belegde broodjes echt een feest, vind je niet?
Echt goed belegde broodjes eet ik vooral buiten de deur, maar het kan juist zo lekker zijn om het thuis te maken. Als lunch, of zoals ik heet deed met dit broodje, als avondeten. Ik bedacht ineens dat ik mega veel zin had in een broodje pittige kip, met peper en zuur net als bij de Surinamer. Nu wist ik dat ik de smaak van dat broodje nooit ging evenaren, maar dat hoeft ook niet. Deze is gewoon Goodfoodlove style!
De pittige kip serveer ik op een afbakbroodje: de Lidl heeft hele lekkere en ik koos dit keer voor de donkere meergranenpuntjes. Daar zitten lekkere pitten en zaden (waaronder mosterdzaad) op wat perfect samengaat met de marinade van de kip.
Lees verder op www.goodfoodlove.com
Geplaatst op 24 oktober 2017 door goodfoodlove