Broccoli gnocchi met pesto en geitenkaas

Gnocchi is een Italiaanse pastasoort gemaakt van aardappel, ei en bloem. Je kunt het in bijna elke supermarkt kant en klaar kopen, maar zelf maken is natuurijk het allerlekkerst én het is echt super simpel. Je kookt de aardappelen en de broccoli, prakt ze fijn en mengt ze met ei en bloem. Vorm kleine balletjes van het deeg en klaar is kees! Super lekker met geraspte geitenkaas, groene pesto en een scheut balsamicoazijn. Hieronder vind je het recept.

Geniet ervan!

Dit heb je nodig voor deze

broccoli gnocchi met pesto en geitenkaas / 2 tot 3 personen

Voor de broccoli gnocchi

  • 250 gr kruimige aardappelen
  • 250 gr broccoli roosjes
  • 200 gr (glutenvrij) bloem + extra om te bestuiven
  • 1 ei

Voor erbij

  • zo’n 50 gr geraspte geitenkaas
  • 2 flinke el groene pesto – Ik gebruikte mijn zelfgemaakte spinazie pesto met cashews
  • scheut balsamicoazijn
  • flinke hand rucola
  • klein bosje verse peterselie

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 20 juli 2019 door beaufood