Bouillabaisse is een Frans recept voor een vissoep. Oorspronkelijk is het een Provençaals gerecht en bestaat uit verschillende soorten gekookte vis. Deze bouillabaisse zet je in 30 minuten op tafel en is rijkelijk gevuld. Wij kozen voor garnalen, mosselen en roodbaarsfilet. Maar wanneer je een andere vis lekker vindt kun je die natuurlijk ook toevoegen. De basis van deze soep is gemaakt van stukjes venkel en soepgroenten. Die soepgroenten koop je gewoon in een zak, lekker makkelijk dat scheelt je weer wat snijwerk. Bak de groenten goed aan in een soeppan en voeg daarna de tomatenpuree toe. Dit zorgt voor een lekkere tomatensmaak. Schenk de bouillon in de pan en laat de vis, garnalen en mosselen in de bouillon koken. Serveer de bouillabaisse met stukjes geroosterd stokbrood met een flinke lik truffelmayonaise!
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 30 juli 2021 door UitPaulinesKeuken