Borrelhapje met kaas en gebakken peer

Culinaire hapjes die binnen een handomdraai op tafel staan? Laat dat maar aan mij over! De kunst is om met maar een paar ingrediënten die supergoed samen gaan een smaakbommetje te creëren. Neem bijvoorbeeld dit knapperige kuipje gevuld met kaas, gebakken peer in kaneel en honing. Góddelijke combi kan ik je vertellen. Het takje tijm geeft dit borrelhapje met kaas een groene finishing touch en tegelijkertijd heerlijke geur. Dus geef je binnenkort een gezellige borrel? Zet deze borrelhapjes met kaas dan zeker op tafel!

Borrelhap met kaas

Wat betreft de kaas, ga ik het liefst voor gorgonzola. Ik ben zo’n diehard kaasfan die helemaal wild wordt van blauwe kaas. Maar mocht je dit iets te pittig vinden dan ga je gewoon voor zachte geitenkaas. Ook heerlijk! En over de tafel gesproken; die kleed je dan natuurlijk ook het liefst helemaal gezellig aan als je een borrel geeft. Dit laat ik graag over aan mijn vrienden van FonQ! Tijdens een gezellige middag in de studio’s van FonQ verzorgde ik de gerechten (waaronder deze borrelhap) en zij organiseerden een práchtige culinaire setting. (Lees vooral even dit artikel met 3x simpele styling tips voor een culinair avondje thuis).

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 13 april 2023 door beaufood