Heerlijk dit is één van mijn favoriete ovenschotels en je maakt hem heel simpel. Vandaag had ik nog wat peren over dus kwam dit recept weer eens op het menu. Snijd peer, rode biet, witlof, zoete aardappel en rode ui in grove stukken. Maak een dressing van half om half olijfolie en water en breng op smaak met peper, zout en wat honing. De kinderen smullier hiervan. Vlak voor het opdienen kruimel ik wat geitenkaas erover. Je kunt gaan voor vegetarisch, dan voeg ik vaak wat noten toe. Of ook lekker met wat chipolata worstjes. (die voeg ik toe 10 min voor einde baktijd) Het geheel gaat ong. 45 min in de oven op 200 graden.
Verder heb ik boodschappen gehaald voor quiche met omega 3 eieren. Omdat mijn kinderen niet zo van vette vis houden en ik het toch heel belangrijk vind dat ze voldoende visvetzuren binnen krijgen voeg ik deze eieren (voor degene die het leuk vind om te weten, dit was een afstudeer opdracht van Janneke) toe aan de quiche.
Lees verder op www.Foodsisters.nl
Geplaatst op 03 november 2017 door Foodsisters