In het tijdperk ná brood word je vanzelf creatief. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik héél soms nog wel eens een broodje eet als ik ergens zit te lunchen. Maar als ik zelf mijn lunch maak vind ik, deze wraps toch wel echt heel erg fijn. Ze zijn lekker stevig en smaken niet naar ei. Perfect om als een soort van sandwich in te zetten. En dan natuurlijk flink te beleggen, want van alleen een plakje kipfilet kan ik niet leven haha.


Deze boekweit-havermout wraps zijn lekker stevig, maar toch ook te rollen als je ze wat groter en dunner zou maken. Ideaal dus. In dit geval eindigde ik met zo veel "beleg' erop dat rollen helaas geen optie meer was haha. Want ja, ook de lunch moet genoeg eiwit bevatten, dus er gingen lekker wat lepels van de left-over Tex-Mex Pulled Chicken op, samen met nog wat sla, wortel, komkommer en avocado. Een waar feestje dus.
Je ziet in het filmpje dat ik de havermout eerst wat vermaal met de blender. Als alternatief kan je natuurlijk ook gewoon beginnen met havermeel. Persoonlijk heb ik dat nooit in huis, maar havermout wel, vandaar.
Tot slot, heb je eventjes wat tijd? Verdubbel of verdrievoudig de hoeveelheden en maak meteen een hele stapel voor in de vriezer!
Enjoy!
Klik hier voor het recept en filmpje.
Geplaatst op 26 juni 2016 door lovefitfood