BLT Puntpaprika’s

Ik ben dol op salades, maar dan wel een goedgevulde romige variant bomvol smaak! Mij zal je niet snel een gortdroge salade zien wegknagen. Dat vult bovendien ook helemaal niet. Deze BLT puntpaprika’s zijn een ideale salade wat mij betreft. Lekker romig, goedgevuld en vol van smaak.

‘BLT’ staat voor Bacon, Lettuce and Tomato en samen met een avocado is dat echt een match made in heaven! Ik garandeer je dat je bij deze salade haast je vingers opeet. Extra leuk om de salade op te maken als BLT puntpaprika’s. Met de gehalveerde puntpaprika’s krijg je meteen een extra portie groente binnen.

Wanneer je deze salade mee wilt nemen naar je werk, dan snij je de puntpaprika’s in stukken en roer je deze door het avocado/tomaten mengsel. Ze zijn dan niet meer zo mooi gevuld, maar dat geeft natuurlijk niet qua smaak. Vul hiermee je bakje en leg de sla bovenop, zodat deze lekker krokant blijft.

Wanneer het lunch tijd is roer je de sla er nog even doorheen en klaar is je heerlijke lunch. Eet smakelijk!

Ingrediënten (voor 2 porties)

  • 2 flinke puntpaprika’s
  • 250 gram cherrytomaatjes
  • Flinke hand babysla
  • 2 avocado’s
  • 200 gram biologische spekjes
  • 1 el (zelfgemaakte) mayonaise
  • 1 el citroensap
  • Peper en zeezout

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 13 juni 2017 door eetpaleo