BLAUWE BESSEN SCONES

Die clotted cream kom je in steeds meer supermarkten tegen. Kan je het niet vinden dan kan je het ook heel gemakkelijk zelf maken door 1 deel ongezoete opgeklopte slagroom te mengen met 1 deel mascarpone. Je krijgt dan een soort stevige slagroom, wat ik ook altijd gebruik als vulling in taarten. Officieel is het dus ongezoet, maar je kan altijd een lepeltje suiker toevoegen, mocht je dat lekker vinden. Ik vind de smaken heerlijk bij elkaar, licht zoete scones, met frisse jam en dan een dikke laag romige crème. Love it!

Ik heb nu driehoekige scones gemaakt, lekker groot. Je kunt uiteraard ook gewoon rondjes maken, dan haal je twee keer zoveel uit dit recept. Ook leuk om bij een high tea te serveren. Classic maar goed. Op de blog vind je nog veel meer high tea recepten zoals deze sandwiches en tips voor een uitgebreide thee sessie. Geniet ervan!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 05 augustus 2017 door UitPaulinesKeuken