Bladerdeegtaartjes met tonijn

Sponsored. De afgelopen weken zat ik in een tonijn fase. Voor mijn Bloginsiders campagne heb ik samen met 12 lezers recepten ontwikkeld met Princes vis uit blik. Via Social Media kwamen met de hashtag #kokenmetprinces tal van recepten voorbij en liep het water in mijn mond. Ondertussen heb ik zelf niet stil gezeten. Zo heb ik eerder een heerlijke Italiaanse bonensalade met tonijn gemaakt en tonijnburgers. Voor mijn laatste recept bladerdeegtaartjes met tonijn is een tuna melt (warm broodje met tonijn en gesmolten kaas) de inspiratiebron geweest.

Voor dit gerecht wordt geen pan aangeraakt en toch staat er een smakelijke warme maaltijd op tafel. Ideaal voor na een drukke werkdag als je niet zoveel zin hebt om te koken. Het enige dat je hoeft te doen is het bladerdeeg uit de vriezer te halen, de oven voor te verwarmen en ondertussen de ingrediƫnten snijden. Vervolgens worden de plakjes bladerdeeg gevuld en bak je de taartjes af in de oven. Lekker makkelijk toch?

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl

Geplaatst op 26 september 2017 door linda