Bladerdeeg met feta en spinazie

Deze pakketjes van bladerdeeg met feta, spinazie, en een zachtgekookt ei zijn ideaal voor een luxe brunch of om te serveren als bijgerecht bij je dinertje – of tijdens Pasen, natuurlijk! De combinatie van zoutige feta, verse spinazie en knapperig bladerdeeg zorgt voor een perfecte balans in smaken en texturen. En het eitje erin is natuurlijk onwijs feestelijk! Serveer deze bladerdeegpakketjes naast een salade of als luxe snack in de middag. Geschikt voor elke gelegenheid, ook als vegetarische optie – zie daarvoor de tip hieronder. Simpel, snel, en onweerstaanbaar lekker.

Liever geen vlees?

Wil je liever geen vlees in deze bladerdeegpakketjes? Vervang de achterham dan voor gerookte zalm. Helemaal vega? Gebruik dan een plantaardige ham of uitgebakken paddenstoelen (zorg dat hier het vocht goed uitgebakken is).

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 25 maart 2024 door UitPaulinesKeuken