Bietenrisotto uit de oven

Ik maak deze bietenrisotto in mijn stoomoven van AEG. Ik ben helemaal in mijn nopjes met mijn nieuwste aanwinst. Stomen is namelijk heel gezond, de groentes behouden hun vitamines, mineralen en voedingsstoffen (ook ideaal voor babyhapjes en dreumesen die alleen nog maar groentehapjes willen). En de smaak blijft hierdoor ook beter behouden. Maar deze stoomoven kan veel meer dan enkel stomen, je kunt er ook heel goed brood in bakken, grote stukken vlees bereiden (er zit een ingebouwde kernthermometer in), ovenschotels maken en taarten of koekjes bakken. Maar hij bevat ook de standaard functies zoals boven- en onderwarmte, hetelucht en grillen. En de echte culi’s onder ons kunnen hem gebruiken voor SousVide bereidingen en hun borden alvast opwarmen, zodat je thuis ook van warme borden kunt eten. Net als in het restaurant.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 13 februari 2019 door UitPaulinesKeuken