Bietencarpaccio met mineola en vegan feta

Een ideaal recept voor warm weer: bietencarpaccio met mineola, vegan feta en gekarameliseerde walnoten. Dit receptje is van Jeanine Leenheer! Lekker als lunch, voorgerechte of licht diner met iets on the side.

Over Jeanine

Jeanine is gek op gezond plantaardig eten en een gezonde leefstijl. Op haar website deelt zij heerlijke recepten. Daarnaast werkt Jeanine als leefstijlcoach en heeft ze een passie voor gezond eten, mind, body, soul, schrijven, koken, bakken, yoga en reizen. Jeanine is afgestudeerd als leefstijlcoach aan de Bold Coach Academy. Inmiddels werkt zij als coach en organiseert ze workshops. Ze begeleidt studenten en young professionals die last hebben van veel stress en/of in een burn-out zitten, anderzijds op mensen die gezonder willen leven en hun leefstijl willen verbeteren.

Lees verder op www.Ilovehealth.nl

Geplaatst op 11 februari 2021 door ilovehealth