Bieten carpaccio // Kerst

t’s almost the most wonderful time of the year! Het is weer bijna kerstmis jongens. Het jaar is omgevlogen en voor mijn gevoel zit mijn broek nog strak van het kerstdiner van vorig jaar (just kidding). Ben jij er al over uit wat je gaat maken dit jaar tijdens het kerstdiner?

Carpaccio is natuurlijk een good old favorite. We eten daarentegen met zijn allen steeds minder vlees en dus gaven wij een twist aan deze klassieker. Wij zijn aan de slag gegaan met een bieten carpaccio met rucola, pesto en geitenkaas. Simpel, lekker en ook nog eens gezond. Ook handig als je wel- en niet vleeseters aan tafel hebt, want met slechts een paar ingrediënten heb je zo dit vega voorgerecht op tafel. Hoef je niet te klooien met 2 verschillende uitgebreide menu’s, gewoon het vlees vervangen door bietjes. Daarbij ook nog eens heel makkelijk om van te voren klaar te zetten. Zo voorkom je last minute stress.

>>Lees hier alle kerstblogs en -recepten op ILH!>>

Benodigdheden bieten carpaccio

Dit recept is voor 2 personen

  • 2 grote gekookte bieten
  • 1 eetlepel pesto
  • 50 gram zachte geitenkaas
  • Hand rucola
  • Balsamicostroop

lees verder:

http://www.ilovehealth.nl

Geplaatst op 07 december 2018 door ilovehealth