
Zo het is tijd voor één van de twee hoofdgerechten van mijn kerstrecepten van dit jaar. Ik zocht een recept dat iedereen lust, dat zorgt voor “oeh en aah” aan tafel én dat snel klaar is. Het is gelukt met deze biefstuk tagliata met rucola en Parmezaanse kaas. Met een minuut of 15 – 20 staat dit pronkstuk op tafel.
Ja echt dit is een super snel recept en een topper onder de kerstmenu’s. Ik heb ervoor gekozen om een groot stuk biefstuk te kopen en aan te braden. Zo kun je het vlees aan tafel snijden. Maar je kunt ook kiezen voor losse biefstukjes. Hiermee verkort je de bereiding aanzienlijk. Het fijne aan biefstuk is dat dit snel klaar is. Persoonlijk houd ik van een medium rare stukje vlees. Voor de kids leg ik het vlees nog even terug in de pan om door te garen.
Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl
Geplaatst op 21 december 2016 door linda