Beaufood AVG'tje: aardappeltjes & zalm uit de oven

Ik moet jullie bekennen dat het standaard AVG’tje als avondeten ver te zoeken is bij mij thuis. Ik kies liever voor ovenschotels, wraps, eenpansgerechten of een gezonde pasta met veel groenten. Maar zo op zijn tijd kan ik een bord aardappeltjes, groenten en vlees (in mijn geval een lekker visje) best waarderen en omdat het een van de meest gegeten Nederlandse gerechten is heb ik vandaag een smaakvol én gezond AVG’tje voor je. Aardappeltjes uit de oven, gebakken snijbonen en verse zalm. Met daarbij een snelle homemade dillesaus om het af te maken.

TIP! Houd je nog wat snijboontjes over? Bewaar deze dan als lunch voor de volgende dag. Je maakt een heerlijke en gezonde salade door een flinke hand veldsla samen met snijbonen, avocado in blokjes, ringetjes rode ui en twee eetlepels gekookte tonijn te mengen. Heb je niet genoeg aan een salade als lunch? Voeg er dan kikkererwten, bonen of linzen aan toe. Wedden dat je lekker lang vol zit?

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 12 juni 2017 door beaufood